Προσφέρουμε καθημερινά νοστιμότατα παραδοσιακά εδέσματα ψημένα στη σούβλα. Η προετοιμασία ξεκινά από νωρίς το πρωί και οι σεφ μας κάνουν οτιδήποτε είναι δυνατό για την δικιά σας ικανοποίηση.
Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε πως τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή των εδεσμάτων μας είναι ντόπια, πολλά εκ των οποίων δικής μας παραγωγής. Βασίζονται στη φυσική καλλιέργεια, όπως το ελαιόλαδο, το οποίο χρησιμοποιούμε στις σαλάτες και σε όλα τα μαγειρευτά φαγητά. Επιπλέον Επιπλέον, όλα τα κρέατά μας είναι φρέσκα, ντόπια και ελληνικής παραγωγής.
Το ψήσιμο των κρεάτων στην σούβλα γίνεται με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή με κάρβουνα που εναποθέτουμε στο κάτω μέρος του κουβούκλιου της σούβλας. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι η μερίδα που προσφέρεται τελικά στον πελάτη, διατηρεί όλη τη νοστιμιά και την φρεσκάδα που μπορεί κάποιος να δώσει. Επιπλέον αξίζει να αναφερθεί ότι, οι τηγανητές πατάτες που συνοδεύουν το πιάτο, είναι ολόφρεσκες και κομμένες στο χέρι την ώρα της προετοιμασίας. Δείχνουμε αμέριστο σεβασμό στον πελάτη και σε καμία περίπτωση δεν σερβίρουμε προκατασκευασμένα φαγητά.
Θα βρείτε λοιπόν μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων, ψημένων στη σούβλα, όπως είναι τα παρακάτω:
- Κοντοσούβλι χοιρινό
- Κοντοσούβλι πρόβειο
- Κοκορέτσι
- Εξοχικό χοιρινό
- Εξοχικό κοτόπουλο
- Κοτόπουλο σούβλας
- Κατσίκι (το κιλό)
- Αρνί (το κιλό)
- Γουρουνόπουλο (το κιλό)